Marcel Jansen

Voetreflex praktijk

gallery/images-voetrefelex__logo_2.0_vectorized-verkleind
gallery/images-20004
gallery/images-20140708_132751
gallery/images-IMG_4000

Al jong was ik bezig met masseren. Als ventje van 6 masseerde ik mijn vader en moeder….ik betwijfel of ze het lekker vonden, maar de intentie was er in ieder geval.

Jarenlang heb ik boeken verslonden over (Chinese) geneeskunde, massage, voetreflex,

aromatherapie, meditatie, yoga… en ga zo maar door.

Maar jaren van lezen hebben mij niet verder gebracht dan veel kennis, tot ik een aantal jaar terug de inhoud van mijn boekenkast bekeek en mij verwonderde over de grote hoeveelheid boeken over deze onderwerpen. Waarom zou ik deze kennis niet gaan delen? Ik heb de daad bij de gedachte gevoegd en ben de opleiding Voetreflexplus

gaan gevolgen bij Total Health, de grootste opleider op dit gebied.

De opleiding voelde als thuiskomen, alle opgedane kennis kwam samen en werd aangevuld. Maar ook uitsluitend Voetreflexplus, was nog niet genoeg. Ik heb daarnaast diverse workshops en modules gevolgd: An Shen (hoofd-, nek-, schoudermassage),

Triggerpoint behandeling, Chinflex Wellness massage, een workshop over het behandelen van AD(H)D & Dyslexie, Polsdiagnostiek, verfijning van de Chinese massage technieken, Coaching, een module met verdieping op veelvoorkomende ziekte

beelden (zoals huid problemen, Hoofdpijnen en Migraine en Chronische vermoeidheid)

en afgelopen maand heb ik nog een workshop gevolgd voor het geven van bedrijfsmassages (Chinfit). Maar ook zuiver voor de ontspanning kunt u bij mij terecht.

Zoals u ziet is mijn ‘voorraad’ behandelingen waaruit ik kan putten zeer uitgebreid.

Voor elk probleem waar u mee kampt is een oplossing te vinden en kom ik er zelf niet

uit dan zal ik u helpen zoeken naar een methode, die wellicht voor u geschikt is.

Bent u overtuigd…maak dan NU een
afspraak

Marcel Jansen 06 83251763 | info@voetreflexpraktijkmarceljansen.nl | KvK 59079673 | © Marcel Jansen 2018