Voetreflexplus - Touch for Balance

Voetreflex praktijk
Marcel Jansen
Voetreflex praktijk
Marcel Jansen
Voetreflex praktijk
Marcel Jansen
Ga naar de inhoud

Voetreflexplus

Voetreflexplus


Voetreflexologie is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren oud is en ervan uitgaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen - reflexzones - op de voeten. De energiedoorstroming in ons lichaam is de basis van onze gezondheid. Als die wordt geblokkeerd, raken we uit balans, krijgen we klachten en kunnen we ziek worden. Bij mijn voetreflextherapie combineer ik de westerse voetreflexmethodiek met de Chinese Chinflex® voetreflexmassage: naast de zones op uw voeten, behandel ik ook de meridianen (energiebanen) en acupunctuurpunten op uw onderbenen en knieën. En waar nodig worden ook andere delen van het lichaam behandeld.


Wat is Chinflex®?
Deze massage is gebaseerd op de 4.000 jaar oude Chinese voetmassageprincipes en combineert twee systemen in één behandeling. Enerzijds masseer ik de reflexzones, die bepaalde organen bespiegelen. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding in de organen zodat ze beter functioneren.
Anderzijds masseer ik de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën. Door deze combinatie behandel ik klachten breder en effectiever. Uw lichaam kan zo het natuurlijk evenwicht herstellen en zichzelf genezen. Ieder mens is immers uniek. Daarom ontvangen geen twee mensen dezelfde behandeling, hoe overeenkomstig hun klachten ook zijn.

Aanvulling op reguliere geneeskunde
Als het lichaam langere tijd uit evenwicht is, kunnen er klachten ontstaan. Voeding, stress, hormonen en/of emoties zijn hiervan de oorzaak. De reguliere geneeskunde werkt alleen klachtgericht, terwijl voetreflextherapie ook de oorzaak van de klacht achterhaalt. Het vult de reguliere geneeskunde daarom prima aan en kan gelijktijdig worden ingezet.

Veilig en voor iedereen
Voetreflextherapie is voor iedereen geschikt. Het is een veilige geneeswijze voor talloze lichamelijke klachten en werkt ook preventief. Na de behandeling voelt u zich goed en ontspannen.
Terug naar de inhoud